U nastavku pišemo o pevačici Almi Tucaković koja je iz Bosne i Hercegovine koja je bila dosta poznata u celoj regiji ali koja je odlučila da napusti muzičko scenu i karijeru koju je gradila i da se uputi u Dubai i da tamo započne novi život. Ona se tamo preselila 2014 godine i tada je u medijima podigla veliku prašinu pričajući kako se tamo dala za šeika i kako muje 23-a žena po redu i da uživa u životu.

Tada je ona navela i da se ne vraća pevanju i da se od estrade oprostila bar na neko vreme jer se uverila da postoje i neki drugi načini da čovek zaradi i da postoje neki drugi način života za razliku od onih koji vladaju u našoj regiji. Alma je rekla tada da dane provodi uživajući sa svojim prijateljicama te da redovno ispunjava i svoje bračne obaveze.

Javnost je bila šokirana sa njenim rečima posebno što se činilo da joj nimalo ne smeta što njen muž pored nje ima još 22 žene a mnogi su se pitali da li je to uopšte istina ili je Alma samo sarkastična. Ona je svojim rečima sama izazvala veliku sumnju je r je tada rekla kako je ona šeiku 23- a žea i kako on nema pojma gde se koja od njih nalazi te da ona može da radi šta god poželi.

Također, rekla je i da neće nikoga da ubeđuje da su njene reči istinite ali da će ostati u Dubaiju jer joj je tamo prelepo, a iz Bosne koju nikada neće zaraviti je došla u najbogatiju zemlju u kojoj namerava živeti do kraja život. Ipak pre nekog vremena je promenila priču pa je za bosanske medije rekla da se jeste preselila u Dubai ali da ne postoji nikakav šeik.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here