Jelena Karleuša je definitivno na korak od američkog tržišta, jer je njeno poznanstvo sa Džej Zijem na Instagramu dovelo do mogućeg “malog skandala” u stranoj karijeri. Podsjećamo, on ju je prvi pratio, a kako je on bivši suprug Kim Kardashian koja je kopirala Karušu, logično je da ju je prvi pratio. Tako Karleuša i dalje živi na društvenoj mreži, gde njena objava košta skoro 3.000 evra i postaje viralna samo 24 sata. Ako dodamo da je i dalje u braku sa Duškom Tošićem, nema zime ni u ovim prolećnim danima. Međutim, teško je počela jer je karijeru započela kasnih 90-ih, kada je Srbija bila pod sankcijama.

Dragana Mirković je verovala u nju, tako da je investirala u nju, tadašnjih 20.000 maraka i kasnije se ispostavilo da nije pogrešila. Međutim,kada je bila još uvek u Zvezdama Granda, tada je pohvalila Jašara Ahmedovskog kao velikog čoveka, koji je njoj kao devojčici poklonio 500 maraka.

“Stvarno je lepo svirala. I sad moram da kupim čokoladu, ja sam dao neke parice. Drago mi je da je Jelena uspela u svojoj karijeri”, rekao je on, a ove njegove riječi vratile su Jelenu u te dane pa je ona osjetila potrebu da se oglasi na svom Instagram nalogu gdje je napisala:” Ovaj kralj od čoveka mi je dao 500 maraka tada. U tom momentu plata moje mame je bila dve marke i jako smo težko živele! Tako da je moj prvi muzički honorar bio sa 10 godina, za sviranje pesme “Jagnje moje malo”. Hvala Jašaru i hvala Goranu za ovaj intervju”, napisala je ona.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here