Donatela Versaće je kraljica modnog carstva koja je nedavno proslavila svoj 67- i rođendan a kako je poznato njen život se potpuno promenio kada je 1997 godine ispred svoje vile u Majami Biču ubijen njen brat Đani koji je stvorio jedn od najvećih modnih imperija ikada i za nju kao i za celu njihovu porodicu je ovo bio jako veliki udarac.

Ona je tada celu svoju porodicu okupila na Kariima da bi mogli u miru da ožale Đanija jer je na Floridi nisu mogli da maknu od horde nivinara koji su stigli iz celog sveta. Đani je često volio da pričao njiihovom detinjstvu na Kalabriji na kojoj je u to vreme vladala mafija a njihova majka se trudila da ih vaspita u katoličkom duhu.

Njoj je jako smetalo što je on do bi ga vodila u školu gledao u prostitutke koje su na cesti nudile svoje usluge a one su kasnije u njegovom žiovtu postale inspiracija za izazovne modele oje je kreirao i koi su ga proslavili. Svoju sestru Donatelu je Đani koristio kao model kada je ona imala smao 11 godina i tako obučenu bi je vodio u noćne klubove i diskoteke.

Već je tada ona počela da izbeljuje svoju kosu i kako je jednom prilikom rekla postala je najrazuzdanija osoba u gradu. Đani se preselio u Milano a Donatela je nakon što je završila fakultet krenula za njim. Kada je Đani osnovao vlastitiu modnu kuću njegova sestra je vodila odnose sa javnošću ali je on brzo shvatio da mu je ona važija kao muža ali i kao savetnik i njen uticaj na nejga je bio neprekidan.

Oglasi - Advertisement