Poznata voditeljka Jovana Joksimović se oprostila od publike.

Jovana se ovog jutra, na kraju jutarnjeg programa koji vodi na TV “Prva”, pozdravila sa gledaocima i najavila da će opet imati priliku da je gledaju na malim ekranima ali od septembra.

– Ovo je bilo sve što smo srepmili za danas. Prijatan dan vam želim, sutra od 6.55 časova će sa vama biti Srđan Predojević, a mi i vi se vidimo za neka dva mjeseca – rekla je Jovana na kraju emisije.

Lijepa voditeljka kao i svake godine tokom jula i avgusta mjeseca odlazi na ljetnji odmor, i to je jedini razlog zašto odsustvuje sa malih ekrana.

Rođena je 25. aprila 1981. godine u Beogradu, gdje danas i živi. Udata je za poznatog pop pjevača Željka Joksimovića.

Jovanina majka Jelena i otac Jovan su bili profesori na Mašinskom fakultetu. Od dvanaeste godine je trenirala rukomet, a tri godine za redom je proglašavana za najbolju igračicu u Srbiji. Završila je Akademiju umjetnosti BK univerziteta, smjer menadžment u umjetnosti. Voditeljka je pet godina bila u vezi sa bivšim direktorom BK televizije, Aleksandrom Zeremskim. Početkom ljeta 2008. godine su se vjerili, ali nakon petnaest dana su se rastali. Posle Eurovizije, Jovana je počela da se zabavlja sa Željkom Joksimovićem. 14. februara 2011. godine par se vjerio, ali su samo tri dana kasnije raskinuli zbog nesuglasica.

20. januara 2012. godine tajno se vjenčala sa Željkom na Maldivima, ali nastale su peripetije i zavrzlame oko priznavanja tog braka u Srbiji. Kupili su stan od 118 kvadrata u blizini zgrade TV Pinka. Tu su se vjenčali pred kumovima i onda su postali zakoniti supružnici.