Danas pišemo u nastavku o por no glumcu i reditelju pod umetničkim imenom Logan Ksander koji je otkrio šta se sve krije iza kulisa snimanja filmova za odrasle. Tako je on objasnio da muškarci koji se bave ovim poslom, koriste opasne metode kako bi izdržali višesatna snimanja filmova.

Kako je rekao oni koriste injekcije za erekciju vrlo često pojava, kao i erektilna disfunckija. Zbog toga glumci vrlo često mogu posegnuti za ekstremnim sredstvima kako bi se izborili sa tim problemom. Kao gost u jednom podkastu, Logan je upozorio muškarce koji žele da se bave ovim poslom da ne budu previše sigurni u sebe prilikom snimanj prvog seta. Kako je rekao sam je koristio injekciju za erekciju, a sa idtim problemom suočile su se i brojne njegove kolege.

Također, on je naglasio da su oni z akoje je video da propadaju što znači da nisu bili u stanju da održe dovoljno dugo erekciju, bili upravo oni koji su potcenili rad. Pored toga, on je objasnio da može doći do neuspeha i da postoje teške posledice za sve koji su uključeni u produkciju. “Kada se to dogodi, niko ne prima platu, niko ne zarađuje, a mi smo to celo vreme izgubili, tako da im možete dati samo nekoliko prilika” rekao je on i dodao kako strah često dovodi muškarce do por no zvezde pribegavaju stimulansima kako bi se uverile da su dobre za odlazak na snimanje. Ostatak teksta možete da pročitate u nastavku ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here