Naša domaća estrada sav novac koji zaradi od nastupa jako često koristi za pokretanje privatnih biznisa, koji im donosi dodatne prihode, a dok neki ulažu u ugostiteljske objekte, drugi to čine ulažući u muzičke studije i nekretnine. Svetlana Ceca Ražnatović i Saša Kovačević su otvorili sopstvene muzičke studije, kako za svoje potrebe, tako i za potrebe svojih kolega. Pored studija Kovačević ima i restoran.

Goran Bregović je frontmen grupe Bijelo dugme koji ulaže u nekretnine, te se tako procenjuje da u svom vlasništvu ima preko tridset kuća i stanova, a ni jedna njegova vila ne košta manje od miliona evra. Podsetimo, muzičar Goran Bregović je podelio priču svoje porodice, ljubavi svojih roditelja i očevog poroka koji je doveo do razvoda braka.

“Moji roditelji su se jako voleli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga. A bila je to velika ljubav”, započeo je Brega a onda je opisao neverovatno tužnu epizodu iz života njegovih roditelja. “Moji roditelji su se jako voleli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga. A bila je to velika ljubav”.

Haris Džinović je također volio da uloži u nepokretnu imovinu, te se također, bavi izdavanjem nekretnina ali i biznisom koji je pokrenuo sa svojom suprugom Melinom Džinović. Folker Era Ojdanić oprobao se u ugostiteljstvu, te tako godinama uspešno vodi restoran i motel, njegove koleginice, Lepa Lukić i Zorica Marković također su poznate kao ugostiljke pa imau svoje kafane, dok džez pevačice Lena Kovačević poseduje poslastičarnicu. Ostatak teksta ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here