U nastavku današnjeg člank ćemo da pišemo o rijaliti zvezdama koje su uveliko postale jako popularne i svi mediji samo pišu o njima. Jedna od njih je i Dalila Dragojević kooja već godinama krči put prema rijaliti nebu i za deset godina otkako se pojavila na javnoj sceni evoluirala je od bosanske seljančice do najpoznatije ljubavnice.

Dalilu su prvi put imali priliku da vidimo u emisijima koje su se vrtele na Pink BiH gde je bila prestavljena kao Dalila Moreno. Tada je ona bila pa skoro neprepoznatljiva u poređenju sa ovom sada Dalilom. Tada se ona družila sa starletom Slađanom Guduraš, a koja je kasnije poginula u saobraćajnoj nesreći. Potom nakon malog zatišja Dalila je konačno 2015 godine postaje učesnica rijalitija “Parovi” a tada je osvojla 13 mesto a onda je 2016 godine ponovno učestvovala i tada je pobedila i osvojila je 30 hiljada evra. Osim što je osvojila prvo mesto i što je osvojila novčanu nagradu, ona je upoznala i sada već bivšeg supruga Dejana Dragojevića.

Iako ona nije bila neko ko je važio za lepoticu i imala je komplekse zbog velikog noa i neravnih zuba, nekako je uspevala da osvji lepe i poželjen muškarce. Dejan i Dalila su kasnije zajedno ušli u Zadrugu 3 ali ni tu nisu se zadržali jer su pobegli nakon insinuacija da se ona zaljubila u Stefana Karića. U međuvremenu je ona poradila na sebi i na fizičkom izgledu, sredila je nos, zbog kojeg je imala najveći kompleks, zatim i zube koji su bili neravni pa i sama usta.

U poslednjoj sezoni zadrug 5 ona je ostala bez svog muža, jer ga je prevarila sa Filipom Carem, a time je umesto najomraženijhe žene postala najpoznatija preljubnica. Osvojila je Mladena Vuletića, Dada Solomuna, Anđela Rankovića, Dejana Dragojevića, Filipa Cara i mnoge druge koji su bili njene rijaliti-ljubavne afere.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here