Neda Ukraden je poznata regionalna muzička ikona koja je postigla zapažen uspeh u svojoj sjajnoj karijeri, iako je to značilo da je morala da ignoriše svoj lični život. Uprkos bezbroj udvarača koji se bore za njeno srce, ona pristaje da se uda za samo jednog muškarca. Taj čovek je bio njen prvi i jedini suprug, reditelj Milan Birbija, i njena najveća ljubav, a u zajedničkom životu dobili su ćerku Jelenu.

“Nikada se nije postavljalo pitanje da li sam voljena i obožavana, da li su mi se udvarali, toga mi nije manjkalo, nego šta je u ljubavi dobro za mene. Tražila sam nešto što nisam mogla da dobijem saveznika, podršku, bezgranično poverenje, prijatelja pre svega. Ne kažem da toga nije bilo, ali ne u meri u kojoj mi je bilo potrebno. Popularnost, putovanja i duga odsustva od kuće uzela su danak i uništila ono dobro što je postojalo u mojim vezama” – započela je Neda svojevremeno tokom intervjua.

 

Irena je kristalizacija Milanove i Nedine desetogodišnje veze.Ona je proizvod čiste ljubavi, bar je par više puta isticao u svojim javnim istupima.Nastala je poprilična pometnja, a nedavno je objavljeno nekoliko fotografija sa vjenčanja.Nažalost, iako su se njih dvoje zaljubili, njihov brak je trajao samo tri godine. Umro je od teške bolesti 2013. godine.

 

“Bila sam vrlo mlada kad sam ga upoznala, imala sam 19 godina, a on 33. Bio je moja prva velika ljubav. Naše zabavljanje se strašno odužilo, venčali smo se posle deset godina veze. Željna slobode, jer sam rasla uz oca koji je bio strog i patrijarhalno nastrojen, praktično sam iz jednog “ropstva” prešla u drugo. A ja sam neko kome je potrebna sloboda, autohtonost, mogućnost samostalnog odlučivanja.” – dodala je u nastavku intervjua.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here