Kao što ste mogli da vidite po samom naslovu ovog članka, naša današnja teema će da bude jako zanimlja a odnosi se na tetovaže na telu. Veliki broj ljudi radi tetovaže i veruju da će kao i prvog dana kada je urađena ali to uvek i ne bude baš tako, a mi ćemo u samom nastavku da vam prenosemo iskustvo jevne devojke, koja je sa korisnicima društvenih mreža odučila da podeli svoje iskustvo.

@nancygill99

♬ original sound – Whatsername

Ona je odlučila da pokaže kako njena tetovaža izgleda samo dve godine, nakon što ju je ona uradila, tako je ona mnoge dame obeshrabrila koje su bile jako čvrsto odlučile da poduzmu taj korak, jer nakon ovoga svi će dobro da rzmisle pre nego što odluče da urade neku tetovažu. Ona se zove Nensu Gil i ona je bila na letovanju na Tajlandu i tamo je odlučila da se tetovira a nakon što je ona sa svima podelila svoje diskretnu malo tetovažu, prikupila je na istom tom snimku preko 300 hiljada pregleda i to samo u jednom danu.

Ona je prvo podelila svoj crtež koji je uredno urađen na njenom zglobu a radi se o avionu koji je istetoviran zajedno sa svojom putanjom, tačnije znak beskonačnosti. Ona je tetovažu uradila kako smo naveli na zglobu noge i to pre dve godine a sada je ona pokazala kako ona izgleda nakon dve godine jer je shvatila da je dizajn poptuno promenjene. Tako je mastilo promenilo boju i linije su dobile drugačiju boju. Ono se toliko proširilo po koži da je avion počeo da liči na pticu, a znak beskonačnosti na mašnu. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here