U nastavku današnjeg članka govorit ćemo o javnoj sceni , te ćemo se dotaći naših javnih ličnosti , a koje su sa načinom na koji održavaju svoju karijeru , kao i što vode svoj privatan život , itekako zanimljive javnosti . Dakle , danas ćemo da govoorimo o pevačici Anđeli Vujović , a koja od trneutka kada je se predstavila javnosti kao Anđelina , ne prestaje da iznenađuje javnost.

Tako je ona nedavno odkrila da njena porodica nije ni htela da čuje da ona postane jedna od pevaljki , pogotovo jer je imala plan da zbog toga napusti školu. – Nisu mi odmah rekli “bravo”. Nisu mi rekli, jer sam ja to njima saopštila u srednjoj školi. Stigla sam kući jednog dana i rekla: “E, ja više neću da idem u školu, shvatila sam da gubim vreme i da mogu sve to da završim vanredno”. Htela sam da idem na probe sa bendom, da probam da nastupam, da radim… Naravno da sam čula jedno veliko “ne” od svojih roditeljka i znam da je to tada bio veliki skandal u mojoj porodici. Baka mi je rekla: “Šta ćeš da budeš – pevaljka?!” – otkriva mlada pevačica, pa nastavlja:

– Mama me je uvek razumela i iako je prvo rekla da nije za to, na kraju je bila jedina koja me je jedina podržala u tome. Danas su svi jako ponosni na mene – zaključuje Angellina u emisiji “Magazin In”. Vša mišljenja o ovome ostavite u komentar. 

 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here