Svako od nas imao trenutak kada je naišao na nekoga u javnosti, ali ga nismo mogli da prepoznamo jer im se izgled drastično promenio. Tako to može da bude jako neugodno, ali za jednu ženu to je došlo s potresnim saznanjem, on je biološki otac njene ćerke. Na jednoj društvenoj mreži Redit je žena tražila savet, tvrdeći da je otkrila da je muškarac sa kojim se viđala zapravo otac njene ćerke sa kojim je zadrudnela pre više od 4 godine tokom veze za jednu noć.

Međutim, oni nisu ostali u kontaktu kako piše, ali ona tvrdi da su nedavno počeli da izlaze nakon susreta na jednom događaju, a ona je tek sada shvatila istinu. “Ja sam samohrana majka prelepe devojčice iz veze za jednu noć koja se dogodila pre 4,5 godine. Upravo sam bila završila fakultet i tek se preselila pa nisam tražila ništa ozbiljno. To se dogodilo neposredno pre nego što sam otišla na svoj dvomesečni odmor nakon fakulteta. Nekoliko godina kasnije, počela sam da se viđam sa novim muškarcem. Jednom je upoznao moju čerku. Izuzetno se dobro slažu, ali ne dopuštam im da se previše druže”, objasnila je ona u objavi.

Također, prošle sedmice j uvek dolaui kod nje u kuću, je rje pre godinu dana imala loše iskustvo kada se vratila kod drugogo muškarca. Tako da kada je prvi put otišla u njegov stan, ostala je u potpunom šoku. U pitanju je ista zfrada od pre četiti godine, nije ga mogla prepoznati sve dok nisu ušli u garažu i popeli se liftom. Odmah je prepoznala hodnik i zgrada je imala čudan miris kao i pre, kao i sam stan je bio sličan, iako su prošle četiri godine i ona se ne seća ničega osim njegove sobe i da je imao crveni kauč i raspored za koji je pretpostavila d aje sličan u većini stanova. ostatak teksta pročitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement