Sigurni smo da je svako do vas ponekad maštao šta bi se desilo kada bi pronašo torbu puno para, da li bi je zadržao za sebe ili bi jednostavno obavestio policiju o svemu tome? Međutim, većini ljudi se to apsolutno nikada ne desi, a oni koji imaju takav događaj u tim trenutcima svašta prolazi kroz glavu. U većini slučajeva treba da proradi savest i da se vrati ono što je izgubljeno, ali dok sa druge strane gledajući priče od osoba koje su vratile te pare, i ne zna se šta u stvari uraditi.

Pa tako u velikom brojju slučajeva, osobe čije su to zapravo pare, ne znaju reći ni hvala, budu neljubazne prema osobi koja im je možda i život spasila. Ali, šta kada banjka ili neka osoba sa drugogo kraja sveta uradi takvu grešku, da vama na račun jednostavno elgnu neke pare a vi nemate pojma od koga su one zapravo?

Upravo se tako nešto desilo ovom bračnom paru iz Australije, koji je jedno jutro doživeo jako prijatno iznenađenje po njih. Naime, porodici Wilijams je na račun leglo preko noći čak 1200000 australijski dolara, a oni nisu hteli da obaveste bankuo toj grešci. Jednostavno su se opustili, i za samo 10 dana su potrošlili blizu 107.000 dolara.

Ali, kada je onda stiglo otrežnjenej, jer ih je banka obavestila da je došlo do greške i da za jako kratko vreme moraju da vrate sve potrošene pare. Šta biste vi uradili da ste na njihovom mestu? Pišite nam u komentar vaša mišljenja ispod ovog teksta.

Oglasi - Advertisement