U nastavku dnaašnjeg članka dotaći ćemo se naše javne scene , te brojnih depavanja sa iste, pa ćemo govoriti o jednoj porodici koja je jako često tema brojnih medija . Naime , reč je o porodici Rokvić , porodici po kojnog pevača Marinka Rokvića , a čiji je pomen nedavno okupio celu porodicu i prijatelje , a protekao je uz mnogo emocija, te je to samim tim bila retka prilika da se Slavica , Mrinkova udovica vidi u javnosti.

Tako je se ona uz podršku sinova jako i dostojanstveno držala tokom celog pomena , a naraočito zbog unuka koji su imali želju da dođu na dedoiv grob. Pomen Marinku Rokviću protekao je uz prisustvo najbližih ljudi ove porodice, a jedan od njih ispričao je kako Slavica izdržava dane otkako poznati pevač više nije tu.

– Slavica je izuzetno jaka i pametna žena. Svoju tugu nosi u srcu, dostojanstveno i tiho, nikog ne uznemirava već se trudi da svima olakša i ulepša život. Uspela je da sebi nađe novi posao koji je čini srećnom – pravi kozmetiku na biljnoj bazi. Veoma je aktivna i na društvenim mrežama, piše i blogove kojima osvaja srca mnogih žena koje joj se zahvaljuju na savetima i mudrosti – ispričao je porodični prijatelj. Također je pevačev pomen podsetio sve da Slavica igra veliku ulogu u zbližavanju porodice.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here