Dragomir Bojanić Gidra se proslavio u veoma popularnoj seriji Žika dinastija, koja je privukla pažnju širom Jugoslavije. Čak i danas višestruko prikazivanje u nekim zemljama pokazuje koliko je serija dobra. Ni nova generacija nije imuna na Gidrin šarm, obilje humora i šarma, a kada nam se pridruže njegovi prijatelji iz visokog društva, stičemo sjajnu vezu. Nažalost, Gidra je živio vrlo brz život, volio je dobro sopanje i konačno je preminuo prije skoro 30 godina.

Danas imamo posla sa njegovom porodicom, koju srpski mediji nisu mnogo pratili nakon njegove prerane smrti. Gidra je prije smrti 1993. godine bio u braku sa koleginicom iz estrade Ljiljanom Kontić. Par je potom dobio ćerku Irenu, a sada Čidra ima unuka po imenu Jovan Stojanović, koji je uvek pozitivno gledao na svog pokojnog dedu Čidru.

 

“Često sam ga posećivao u njegovom stanu blizu Kalemegdana. Kakav je bio u Žikinoj dinastiji, takav je bio i u svakodnevnom životu, nasmejan i vedar. Nikada ga nisam video tužnog ili namrgođenog” – rekao je jednom prilikom Jovan koji je imao samo 7 godina kada je glumac preminuo i otkrio da nisu tačne priče da je Gidra bio neveran svojoj ženi Ljiljani.

“Nije tačno da je moj deda bio švaler. On je mnogo voleo moju babu Ljiljanu i od te silne ljubavi dolazilo je i do svađe. Zbog toga su se često rastajali jedno od drugog, ali joj se on uvek vraćao. Nije odlazio zbog drugih žena, to nije istina” – ispričao je Gidrin unuk, koji svojom pojavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here