Prije nekoliko večeri u Beogradu je održana premijera filma “Indigo KCristal” kojoj su prisustvovali brojni poznati glumci i članovi ekipe. Publika je odlično reagirala, a podrška ovoga puta ne prestaje. Pored brojnih poznatih lica, u publici je bila i supruga Mikija Manojlovića, Tamara Vučković, koja je nakon dužeg vremena odlučila da se pojavi kao suprugova pratnja i naravno izazvala pažnju prisutnih.

 

 

Kako ih se rijetko vidi zajedno u javnosti, a kada se i pojave, ne žele se previše eksponirati, bračni par sinoć nije želio pozirati na crvenom tepihu kao mnogi drugi, no fotoreporteri su uspjeli dokumentirati njihovu prisutnost . Iako javnost ne zna puno o njihovoj vezi, na premijeri smo mogli vidjeti da su bili dobro raspoloženi, nasmijani cijelo vrijeme.

 

Manojlovićeva supruga i glumac oduševili su sve prisutne svojom pozitivnom energijom i dobrim raspoloženjem, a cjelokupni dojam je da se savršeno nadopunjuju, što i ne čudi s obzirom da su već dugi niz godina u sretnom braku. Poznato je da je Tamara druga supruga poznatog glumca, koji je prije toga bio u braku s koncertnom dirigenticom Iskrom Uzelac, s kojom ima kćer Çarnu.

 

 

Nakon razvoda sreću je pronašao s 20 godina mlađom Tamarom, ravnateljicom Jugoslavenskog dramskog pozorišta, a njihov brak traje od 1992. Kako su svojedobno rekli javnosti, razlika u godinama nije za njih. nikada nije bio problem. Malo je detalja njihove romanse poznato, ali u rijetkom intervjuu o privatnom životu Miki priča zašto je njegov susret s Tamarom bio sudbonosan.

 

“Tamaru sam upoznao dok sam radio na predstavi Zločin i kazna. Sjećam se da sam javno govorio o budućoj premijeri i rekao da sam upoznao Tamaru Vukko, vrlo talentiranu mladu glumicu. Viki. Nisam ni sanjao da će Tamara biti i ostati ljubav mog života, da će ona sa mnom u inozemstvo, a kamoli da dobijemo sina”, rekao je tada Miki.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here