Biljana Jevtić je folk pjevačica koja je desetljećima na estradi i iza sebe ima blistavu karijeru punu hitova. Sa pjevačem Acom Ilićem u braku je više od tri decenije i važe za jedan od najpoželjnijih parova na srpskoj javnoj estradi. Mnogi ih nabrajaju kao par koji je najsavršeniji kojeg možemo vidjeti na našoj javnoj sceni.

 

 

Njihova ljubav okrunjena je rođenjem sina jedinca, koji je sada odrastao muškarac i uskoro planira zasnovati vlastitu obitelj, na radost svojih roditelja. Inače, Biljana je svoju karijeru izgradila isključivo na talentu, radu i trudu, bez skandala koji se vežu uz njeno ime. Na tome joj zaista treba čestitati jer takvih javnih ličnosti ima zaista jako malo.

 

 

Unatoč velikoj popularnosti, uvijek je zadržala skroman i staložen temperament, a stil joj je taman, sasvim prepoznatljiv, a frizuru nije mijenjala već dugi niz godina, koja je donekle postala i njezin simbol. Mnogi zaboravljaju da joj je kosa izgledala sasvim drugačije dok je bila mlađa, pa kada je izašla slika na kojoj je ošišana u mladosti, svi su bili šokirani.

 

 

Ipak, svi se slažu da je pjevačica i dalje privlačna kao nekada i da i dalje privlači svojim šarmom i dobrim izgledom, a mnogi ističu da se, unatoč godinama koje su od tada prošle, nije puno promijenila. U komentarima je bilo mnogo komplimenata, a jedan od njih rekao je da je ni suprug ne bi prepoznao kada bi došla kući ovako ošišane kose. Drugi korisnik je napisao da je bila lijepa, takva je i danas i voli nju i njene pjesme.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here