Kada je u pitanju voditeljka Jovana Jeremić je jedna od najpoznatijih voditeljki na našim prostorima, a ona se odnedavno radi na Pink tv gde vodi jutarnji program koji se emituje vikendom. Jovana ne prestaje da šokira ni da iznenađuje javnost, jednostavno je neko ko uvek i na bilo koji način uspeva da svi samo pričaju o njoj. Jovana nije krila da je put do mesta gdje se sada nalazi bio jako težak i trnovit, ali zahvaljujući njenoj upornosti sada je tu gde jeste.

U poslednje vreme je voditeljka neko ko ne prestaje da šokira javnost sa svojim raznim stvarima koje ona radi, pa je tako bilo i ovog puta. Kako je počela da radi na Pink tv, voditeljka Jovana se baš puno trudi oko svog stajlinga za jutarnji program, pa tako iz sedmice u sedmicu ona šokira i iznedi sve. O Jovani se u medijima često počelo da piše nakon što je on objavila da je dala otkaz na Hepi televiziji gde je radila više od deset godina.

Posle toga je ona dobila ponudu od čelnikla Pink tv koju ona nije nikako mogla da odbije. Nakon toga se dosta o njoj pisalo, a nedavno je ona iznenadila sve, kada je rekla kako se razvodi. što je kasnije se i desilo. Jovana je svojim novijim stajlnigom izazvala razne reakcije i komentare od ljudi, a voditeljka je na sebi imala majicu na bratele alio i tanga farmerke, da može malo da tverkuje. video snimak možete da pogledate ovde. koje je vaše mišljenje o Jovani?

Oglasi - Advertisement