Kada je u pitanu medicina ona je u današnje vreme mnogo uznapredovala prema napred, a i kada samo vidimo šta sve doktori rrade u današnje vreme onda siguro možemo da odahnemo. Ali, kao i u ostalim segmentima života sve se plaća, pa tako da ako želite neku transplantaciju ili neku malo bolju operaciju, to se plaća na desetine hiljada evra.

Mi u nastavku danas pišemo o psiholozima koji su itekako uznapredovali u poslednje vreme, a i dok je to na Zapadu i više nego normalna stvar na Balkanu se odlazak kod psihijatrija ili psihologa tretira odmah kao da ste ludi, pa tako da većina onih koji se odluče da odu na pregled kriju i rade u tajnosti. Al, na to ne treba da se gleda tako, pošto je to sasvim normalna stvar, jer psiholog i psihijatar su dve različite stvari. Danas mi donosimo neke njihove trikove koji na osnovu ponašanja mogu da zaključe sa kime imaju posla.

Naime, u pitanju je test stisnute pesnice, imamo tri opcije, i tri vrste ljudi koji savijaju boksere na različite načine. Ako savijete šaku kao što je to na slici broj jdan onda ste jako povučena i stidljiva osoba po prirodi. Možda padate brzo u depresiju i moguće je da ste anksiozna osoba po prirodi. Ako stišćete pesnicu, kao na slici broj 2, onda je potrebno da vas neko uglavnom pogura u všim namerama, jer jednostavno nemate puno samopouzdanja.

Na samom kraju ako stisnete bokser, kao na slici broj tri, onda ste sigurno puni samopouzdanja. Jednostavno ste lider u celoj ovoj priči uglavno ste predvodnik čopora, i vama ne treba poseta psihologu…

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here