Severina Vučković jedna je od najpoznatijih pop pevačica u regionu, a njenom privatnom životu i problemima poslednjih godina pridaje se više pažnje nego karijeri. Severina je udata za srpskog biznismena Milana Popovića, poznatog i kao Kralj bakra, sa kojim ima sina Aleksandra.Bivši muž se dugo borio na sudu za starateljstvo nad sinom, a pevačica tu nije imala nekog izgleda. Milan je dobio dijete na sudu i par godina je sin bio sa njim, dok ga Severina jako dugo nije mogla vidjeti. Na kraju je konačno uspjela da dobije starateljstvo nad svojim sinom.

Drugi put udata za sina Igora Kojića, poznatog folk pjevača Dragana Kojića Kobu, koji je od nje mlađi 14 godina, ali je i ovaj brak okončan razvodom prije manje od godinu dana. Mediji su izvještavali i o pjevačici, koja je optužena da joj je nanijela štetu tokom obračuna u stanu svoje majke porodičnom dramom sa rođenom sestrom, što je Severina na sudu negirala.

 

Inače, Seve je živjela u luksuznom dijelu Splita, u naselju Žnjan na obali. U ovom naselju stan od 100 kvadrata prodat je za 650.000 evra, što pokazuje da je to deo grada koji samo bogati mogu da priušte. Na fotografijama koje Severina ponekad objavi na svom Instagramu vidi se da joj je omiljena boja bela, koja je glavna boja njenog doma, a svi detalji su pažljivo odabrani. Kroz velike prozore u dnevnoj sobi videla je more, a u sredini sobe je bio veliki trpezarijski sto. Severinin stan je bio dupleks sa spavaćim sobama na poslednjem spratu, a najpažljivije je uređen onaj koji je pripadao njenom sinu.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here