Kako kladionice procjenjuju Ana Brnabić gotovo sigurno ostaje šef u Nejamnjinoj 11, a da će funkciju zadržati i Milan Krkobabić, Slavica Đukić, Ivica Dačić, Zorana Mihajlović.

Isto tako, prognoziraju i da će novi ministri biti Marko Čadež i Dadija Kisić Tepavčević. Ana Brnabić predsjednica Vlade Srbije će vjerovatno nastaviti da obavlja tu funkciju i poslije upravo završenih parlamentarnih izbora, a novi ministi će biti predsjednik Privredne komore Srbije Marko Čadež i zamjenica direktora Instituta za jedno zdravlje Srbije “Milan Jovanović Batuta” Darija Kisić Tepavčević.

Ovo je procjena srpskih kladionica, koje su objavile kvote za sastav najnovije Vlade Srbije. Kladioničari su Ani Brnabić dali kvotu 1,7, što znači da ima veoma ogromnu šansu da zadrži funkciju. Kvote na ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića i gradonačelnika Novog Sada Miloša Vučevića, koje mediji pominju kao moguće nove premijere, skoro su duplo veće i iznose tri. To znači da će ako se neko kladi da će jedan od njih dvojice postati premijer i uplati 1.000 dinara, dobiti 3.000 dinara.

Ko će biti premijer

Ana Brnabić 1,7
Branislav Nedimović 3
Miloš Vučević 3
Goran Vesić 4,5
Siniša Mali 5
Ivica Dačić 15
Zorana Mihajlović 20

Medijske spekulacije

Kladioničari isto tako procjenuju da značajne šanse da postanu novi ministri imaju direktor PKS Marko Čadež, kome su dali kvotu od samo 1,3, i zamjenica direktora ‘Batuta’ Darija Kisić Tepavčević sa nešto većom kvotom od – 1,5.

Solidnu kvotu kao mogući novi ministar ima i lider SPAS Aleksandar Šapić – 3,5, a kladionice su uvjerene da će ministarske fotelje gotovo sigurno zadržati Milan Krkobabić, Ivica Dačić, Slavica Đukić Dejanović, Zorana Mihajlović, Nenad Popović i Mladen Šarčević, zbog toga što imaju kvote od 1,05 do 1,75, a potpuno su otpisani ministri Vladan Vukosavljević, Goran Trivan i Vanja Udovičić.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.