Danas u nastavku ovog članka se bavimo jednom jako zanimljivoj pričom za sve nas, a koja se desila u Srbiji, a svi oni koji su pročitali ispovest ove devojke sa Vračara nisu sebi mogli doći od šoka. Naime, kada se danas pogledaju danas društvene mreže, mogu se pročitati razne vrste ispovesti koje se definitivno mogu jako teško proaći i na filmovima, a kada čujemo da se desil nekome stvarno jednostavno ne možemo da verujemo.

Ova se devojka nije predstavila jer nije htela da se zna njen idenditet, a rekla je sledeće naime desilo se na Vračaru sve i to nedaleko od hrama Svetog Save: “Ljudi, šta se ovo dešava? Kakva je ovo nekultura zavladala? Ulazim u pekaru preko puta Hrama, i čim sam ušla čujem neke uzdahe, dahću, kao da je u pitanju neki po rno film. I pomislim u sebi: Bože ko pušta bezzobrazne filmove u sred bela dana u pekari.” Čovek je tada ispred nje se samo zacrvenio i rekao pa moraju i oni nešto da rade.

“Ja sam stajala onako u šoku od cele situacije i razmišljam da li su mi gadniji ti unutra, verovatno pekar i pekarka koji to rade, sve mi je prošlo kroz glavu – da li peru ruke posle toga, pa mi jedemo te buhtle,mbože sačuvaj. Ne znam šta više da kažem osim da mi se povraćalo u trenutku i da me ne bi čudilo ubuduće da vidim par koji to radi na ulici”, zaključila je na samom kraju ova mlada devojka. Koje je vaše mišljenje o ovome, i kkao biste vi postupii?

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here