Kako ste i sami mogli da pretpostavite u nastavku vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču. Inače su društvene mreže prepune raznih priča koje nam dolaze iz svih dijelova svijeta, a sve je više ljudi koji žele svoju priču ili neko iskustvo da podijele sa svima. Priča koju vam donosimo u nastavku odnosi se na jednu djevojčicu koja ima samo sedam godina. Njeno ime je Boni Loman, i ona je ostala u šoku kada je jednog dana vidjela svoju fotografiju na kutiji mlijeka.

Međutim, ona nije mogla ni da pretpostavi da je razlog ove fotografije prilično jeziv. Naime, radi se o tome da je ona oteta kada je imala samo tri godine. Nju je njen otac tražio godinama i na sve moguće načine se angažovao, što je uključivalo i njenu sliku u kampanji “Nestala djeca na kutiji mlijeka”. Na kraju se ispostavilo da su njeni otmičari bili njena majka i očuh. Boni se sa sedam godina nije sjećala niti svog oca niti otmice.

the little girl is afraid

Boni je imala želju da zadrži kutiju nakon što je vidjela jednog dana dok je išla u kupovinu sa očuhom. Njen očuh je pristao pod uslovom da to sakriju, ali njene komšije su otkrile istinu nakon što je Boni slučajno ostavila kutiju sa vrećom igračaka u njihovoj kući. Pozvali su policiju i Boni se ponovo sastala sa ocem. Ovaj program je razvio Nacionalni savjet za bezbjednost djece SAD da bi se stvorila svijest o nestaloj djeci. Koja su vaša mišljenja o ovome? Pišite nam u komentarima ispod ovo članka.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here