Devojčica je pre pet dana spasena iz stambene zgrade u beogradskom naselju Mirjevo nakon što je bila zarobljena u kadi, a sve zahvaljujući ocu koji ju je najmanje tri dana držao kao robinju. Ona se trenutno nalazi na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, a prema nezvaničnim izvorima u medijima, devojčica je umirala od gladi. Vest je šokirala ne samo Srbiju, već i ceo region, a slobodno se može reći da je ovo najnerešiviji oblik nasilja u porodici u Srbiji, bar je javnost saznala za to. Izvor dobro upućen u lokalne medije je na početku rekao sljedeće:

 

“Izgleda kao dete od tri i po godine, sićušna je, jedva da ima 10 kilograma. Halapljivo jede, stalno je gladna i traži još. Lekari su dan i noć kraj nje, svima je prirasla za srce ne samo zbog jezive sudbine već i zato što izgleda kao mali anđeo. Ima bistre, lepe okice, ošišana je na paž”, rekao je izvor, koji je dodao i to da djevojčica najvjerovatnije ne bi preživjela da je ostala u tom stanu, tačnije u toj kadi još nekoliko dana.

 

Dalje, izvor za medije je rekao i ovo: “Policija ju je donela poluživu u bolnicu. Svi smo se sjatili oko nje, tolika gužva se napravila da je sada strogo zabranjeno da je obilazi iko osim lekara koji se brinu o njenom zdravstvenom stanju. Zna da govori, ali još nisu kontrolisali motoriku i njeno psihičko stanje”, kaže izvor.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here