Nikad niste svjesni ko se u vašem društvu nalazi ili možda u redu u radnji, a često se desi da su oko nas serijske obuce, pedofili, silovatelji i slično. Kad tad nešto loše izađe iz tih osoba i onda budu privedene pred lice pravde, a često se desi i da su to neke javne i poznate ličnosti.

Tako se u posljednje vrijeme dosta piše o Miki Aleksići koji je digao mnogo generacija srpskih glumaca i niko ne bi pomislio šta se sve dešava iza vrata njegove škole. Milica Radulović je prva progovorila i iznijela kako ju je silovao kada je imala samo 17 godina. To su jako teške riječi i ona je provela punih 5 sati u beogradskoj palati te je davala iskaz.

Niko nije očekivao od ovakvog glumca da uradi nešto ovako, a na Happy televiziji je bila emisija posvećena ovome te je voditeljica Jakić imala uključenje uživo u emisiji gdje se javio stariji gospodin koji je osuo drvlje i kamenje po Milici i istakao da joj nije lijepo ona ne bi ni išla na te časove, a pretpostavlja se da je uživa.a Svi vjeruju kako je ovo neki prijatelj od glumca.