U poslednjih nekoliko dana svi srpski mediji samo bruje o pevaču Darku Laziću i njegovom poslednjem ispadu odnosno privođenjuu policijsku stanicu nakon što je zaustavljen u ranim jutarnjim satima jer je vozio iznad ograničenja brzine.

Sve se to desilo kod Savskog mosta a naknadnom proverom je ustanovljeno da nije posedovao vozačku dozvolu te da je bio pod dejstvom alkohola ali i kokaina nakon čega je priveden u policiju. Sada su o njemu i njegovom ponašanju progovrile i njegove kolege sa estrade i svi se slažu da je preterao i do momka kojem su predviđali veliku karijeru kada se pojavio u najpopularnijem takmičenju u regiji ZVezdama Granda i pobedio, se pretvorio u problematičnog tipa.

Kako je javnosti poznato on je bio u braku sa svojom kolegiocm Anom Sević sa kojim ima i ćerku ali sus e nakon nekoliko godina razveli a Drako je odmah svojoj ženi našao zemnu u Marini koja mu je bila verenica neko vreme i koja mu je rodila sina. ali zbnog njegovog užasnog i momačkog načina života i ova veza je pukla a pevač ej opet preko noći se našao u zagrljaju nove devojke svoje kolegice Barbare Bobak.

Sada se ona udala nakon novog Darkovog ekseca i otrkila da je ona stavila tačku na njihovu vezu te d aje ne iznenađuje vest da mu je u krvi se pronađe droga. Ona je i dodala da se čula sa njim nakon što je izašao z zatvora ali samo zato da se s njim dogoovri da dođđe o svoje stvari u stan kada ona ne bude prisutna.

Oglasi - Advertisement