Mi vam u nastavku ovog članka donosimo jednu priču koja je na društvenim mrežmaa izazvala lavinu reakcija i komentara. Inače svedoci smo da se u poslednjih nekoliko godina dosta toga promenilo, da su neke stvari poskupile, počevši od osvnovnih namirnica kao i svega ostalog. Također, isto su se promenile i cene određenih usluga, pa tako recimo majstori uzimaju dosta više novca nego je to bio slučaj ranije.

Te cene tih usluga nekako budu toliko visoke, da se ta pokvarena stvar i ne isplati popravljati. Mi vma u nastavku ovog teksta donosimo priču koja je kako smo već napisali na početku izazvala opšti haos na društvenim mrežama. Naime, radi se o tome da je jedan korisnika društvene mreže Tviter objavio jednu sliku, na kojoj se nalazi predračun trškova za krečenje stana od 100 kvadrata, a radi se da je taj korisnik objavio ponudu jednog majstora, koja je verovali vi ili ne iznosi 5 hiljada eura za kompletne molerske radove.

Uz tu objavljenu sliku je napisano sledeće: “Meni ovo nije baš najnormalnije. Obično krečenje 5.000 evra. Stan 100 kvadrata. Ponuda”. Međutim, ono što je zanimljivo jestr i to da je objavljena i detaljan računica, pa je majstor struganje stare boje i tapeta sa zidova (ukoliko za tim ima potrebe) i nanošenje podloge planirao da naplati 836 eura, a onda gletovanje zidova i plafona u dve ruke sa mašinskim šmirglanjem i pripremom za disperzionu boju trebalo je da košta mušteriju 1.452 eura. Ostatak teksta pročitajte ovde. Pišite nam vaša mišljanje u komentar odmah ispod ovog teksta.

Oglasi - Advertisement