Danas vam donosimo jednu priču koja je na društvenim mrežama izazvala lavinu reakcija i komentara. Inače svjedoci smo da se u poslednjih nekoliko godina dosta toga promijenilo, da su neke stvari poskupile, počevši od osnovnih životnih namirnica pa i svega ostalog. Isto tako promijenile su se i cijene određenih usluga, pa tako recimo majstori uzimaju dosta više novca nego je to bio slučaj ranije.

Cijene tih usluga nekada budu toliko visoke, da se ta pokvarena stvar i ne isplati popravljati. Mi vam u nastavku donosimo priču koja je kako smo već napisali na početku izazvala opšti haos na društvenim mrežama. Naime, radi se o tome da je jedan korisnik društvene mreže Tviter objavio jednu fotografiju, na kojoj se nalazi predračun troškova za krečenje stana od 100 kvadrata, a radi se da je taj korisnik objavio ponudu jednog majstora, koja vjerovali ili ne iznosi 5 hiljada eura za kompletne molerske radove.

Uz objavljenu fotografiju napisao je sljedeće: “Meni ovo nije baš najnormalnije. Obično krečenje 5.000 evra. Stan 100 kvadrata. Ponuda”. Ono što je zanimljivo jeste i to da je objavljena i detaljna računica, pa je majstor struganje stare boje i tapeta sa zidova (ukoliko za tim ima potrebe) i nanošenje podloge planirao da naplati 836 eura, a onda gletovanje zidova i plafona u dvije ruke sa mašinskim šmirglanjem i pripremom za disperzionu boju trebalo je da košta mušteriju 1.452 eura. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here