Kada je u pitanju veza između blizanaca, ona je vrlo bliska i još uvek nije objašnjena do kraja u poptunopsti. Ono što je poznato jeste da blizanci od malih nogu deke sve ali ove dve sestre su baš preterale sa time jer su u odrasloj dobi odlučile da će između ostalog deliti istog muža.

U pitanju su Ani i Lusi koje su rođene kao identične blizankinje i mnogi ih zovu i jedinnim blizancima na svetu koje su u potpunosti iste. Danas ove žene imaju 35 godina i dele i zajedničmkkog verenika sa kojim pokušavaju da zatrudne i ot obje u isto vreme. Njih dve su medijima jendom prilikom otkrila da nisu u stanju razdvojiti a pored toga što su svaki minut skiupa njih dve se identično oblače i šminkaju, obavljaju nužnu u isto vreme a zajedno se i tuširaju.

One imaju zajendičkog verenika Bena sa kojim su skupa već 11 godina i svaku noć troje spava na istom krevetu. Oni su snimili i seriju tako da su gledaovi imali priliku da vide kakav je njihov život. Sada njih dve žele da ostanu u drugom stanju u isto vrmee jer smatraju da bi to njihov odnos podiglo na sasvim novi nivo.

Pošto imaju 35 godina da je krajnje vreme da imaju decu a njena sestra je dodala da moraju da zatrudne u isto vreme jer bi ona dobila srčani udar kada bi njena sestra bila trudna a ona ne. Njiov verenik Ben je prošle godine zaprosio obje sestre i za tu priliku je morao da kupi dva prstena od koji je svaki imao tri dijamanta.

Oglasi - Advertisement