Danas pišemo o jednoj anonimnoj ženi koja nam dolazi iz Velike Britanije, ona se požalila da više ne zna kako da se nosi sa izdajama koje je porodica priredila kroz život kolumnistikinji Kolin Nolan. Iako je ona sada u novoj vezi, ona strahuje da će se neko ponovno iz njene porodica da umeša u njenu sreću.

“Kada sam imala 15 godina, mama je spavala sa mojim tadašnjim dečkom. Tada je imala 38 godina i mislila sam da je srećno udata. Kao što možete zamisliti, to je za mene bio užasan šok”, rekla je ona i dodala: Nakon što se udala kasnije je dobila i dete, bila je ubeđena da njena sestra blizankinja spava sa njenim mužem. Sada kada je prošle više od 20 godina, nalazi se usred ružnog razvoda i trauma svega što joj se dogodilo i dalje je proganja. Ona je sada u novoj vezi, ali s obzirom na izdaje koje je sve doživela, plaši se kako će se emotinvo nositi sa novom vezom. Tako je njoj kolumnistinja savetovala da bude strpljiva i pusti partnera da se prilagodi njenoj situaciji.

“Imajući u vidu šta vam se dešavalo u prošlosti, bilo bi mudro da sa novom vezom olabavite, da ne žurite u bilo šta. Ako vas vaš novi partner voli, shvatiće da imate posla sa velikim emotivnim prtljagom i prilagodiće se vašem tempu”, rekla je Nolanova, pa je dodala da žena sada treba da se fokusira na razvod pre nego što uloži veliki trud u novu vezu. Ostatak teksta možete da pročitate ovde.

Oglasi - Advertisement