U poslednjih 10 dana kada je u pitanju Srbija glavna vest je Miljana Kulić, a po prvi puta ne zbog svojih aktivnosti u Zadruzi, nego zbog njenog zdravstvenog stanja koje se itekako iskomplikovalo nakon operacije želudca. Da podsetimo, ona je operisala želudac u Turkoj jer je imala cilj da smrša, ali su se stvari iskomplikovale pa je Miljana na kraju završila u veštaćkoj komi.

Prva i osnovna stvar je ta, da je ona nakon tako opasne operacije nije smela da odmah sedne u avion i da ide za Srbiju, a ono što je druga stvar jeste ta što se ona nije pridržavala mera doktora. Odmah je krenula da puši što se nije smelo da bi jela i tvrdu hrana, što je apsolutno zabranjena stvar.

Pre je to bilo, da je primljena u bolnicu u Nišu sa teškim zdravstvenim biltenom. Ona je bila puna krvnih ugrušaka, i već je u nekim delovima stomaka krenula i sepsa pa su je doktori stavili u stanje veštaćke kome, a na kraju su joj morali da odstrane slezenu, da bi joj na kraju spasili život. Pre tri dana se krenua polako i oporvljati, probudili su je iz kome, a čak je dobila i vest da joj je Pink TV ponudio bogati ugovor za novu sezonu Zadruge, a sada ponovo komplikacije.

Kako su mediji u Srbiji pisali jutros, njeno stanje je ponovno alarmantno i to je puno gore nego prvi put, i sada je morala hitno da se prebaci na beogradski VMA, da je tamo doktori pokušaju spasti. Još uvek nema informacija da li je pri svesti, ali čim doktori iz Niša nisu uspeli da reše situaciju, situacija je više nego ozbiljna.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here