Već nekoliko dana srpsku estradu potresa skandal oko dve pevačice Milice Pavlović i Ane Nikolić i njihove kolege su se podelile u svojim stavovima a između Jelene Kaleuše koja podržava Milicu i Ace Lukasa koji je podržava Anu je buknuo pravi medijski rat i na društvenim mrežama između njih dvoje pljušte uvrede.

To je sve počelo nakon što se u javnosti pojavio snimak sa nastupa Ane Nikolić koja je pevala pesmu Provereno koju inače izvodi Milica Pavlović. Međutim, ništa ne bi bilo sporno da Ana nnije pevala demo verziju koju je sama snimila kada je njoj prvoj pesma bila ponuđena ali je ona odbila da bi je posle kupila Milica i ona je postala veliki hit. O svemu se oglasila i Milica koja je Ani poručila da je dno dna a ova joj je odgovorial da ona nema poput Mmilice opremu za valjanje u blatu.

Milica je gostovala u emisiji Amidži šou rekla kako Ani poručuje da treba da se srami i svog imena i svoje karijere i da je ono što je uradila dno dna te da se nada da je na onaj način podigla cenu svog nastupa. Sada je još veću pomutnju u celi slučaj unela pevačica Olja Bajrami koja tvrdi da je njoj istu stvar pre nekoliko godina uradila upravo Milica.

Olja je rekla kako je gledala isečak iz Amidži šoa i kako Milica sada kuka na sva zvona a zaboravila da je 2016 godine uradila istu stvar njoj. Navodno je Milica tada uzela od Olje duetske pesme Još se branim ćutanjem. Tako je Olja napisala na svom storiju koji je jako brzo i obrisala a nakon svega se javio i autor ove pesme koji je potvrdio da je pesma Miličina jer je ona i kupila i da je sada svi napadaju jer vide da je uspešna.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here