Ako ste dovoljni stari da se sećate 90 tih godina koje su na našim prostorima bila jako turbulente onda vam je sigurno poznata pevačica Lina Božović koja je tada imala smao 15 godina i koja je svojim hitom Bumbar napravila pravi dar mar. Ova pesma je bila najveći hit 1996 godine a iako je pre njom po mnogima bila velika karijera pevačica se povukla sa estrade samo dve godine kasnije i pala je u zaborav.

Tako je nakon mnogoo godina kada se vratila na estradnu scenu Lana je otrkila da je razlog njenog povlačenja bila poorodična tragedija jer joj je otac preminuo kada je imala 16 godina i to tako što je izvršio samoubistvo što je nanju ostavilo neizbrisiv trag. I majku koja je izgubila rano a i suprug sa kojim ima dve ćerke je mlad preminuo.

U jednom razgovoru je Lina rekla kako je počela da se bavi muzikom kada je imala samo 12 godina i otac je od početka podržavao u nejnoj nameri. Kada je imala 14 snmila je prvi CD a već sledeće godine izbacuje druge koji je nsio naziv Bez reklamacije i na kojem se nalazila i pesma Bumbar. Vreme koje je tada provela na estradi pamti po druženjima i turnejama ali i mnogo rada u studiju i časova pevanja na koje je išla.

Tada su nju sve kolege zvale Mala a njoj je posebno bilo smešno kada je to radio pokojni Džej koji je od nje bio niži za glavu i sa kojimje imala dosta zajedničkih nastupa. Objasnila je i kako je snimljen spot za Bumbara i rekla da je bukvalno par sati pre snimanja Dejan upoznao na ulici čoveka koji je glumio glavnog lika.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here