Danas u nastavku ovog članka se malo vraćamo u prošlost i prisećamo se jedne jako velike srpske žene, koja je mnogo napravila za ovu državu a umrla je sama, a na njenu sahranu skoro niko nije ni došao. Božen kozmetika je postala multimilioner a živela je na relaciji Beograd – Amsterdam. Umrla je preko noći 2012 godine, a ni danas se ne zna kome je pripala njena milionska kompanije, kao i veliki broj nekretnina koje je imala širom sveta.

Ona je bila među prvima koja je izmislila neka pomagala u kozmetiic za kojima je poludelo pola Jugoslavije, a njen a magična rukavica za skidanje šmin ke sa algama koje je prodala namilione samo je jedna od njenih stvarih koje je izmislila i koje je itekako puno prodavala. Nije imala sreće u ljubavi a bilo je poznato da je bila ludo zaljubljena u Marinka Rokvića sa kojim je čak bila i 2 godne u vezi.

Međutim, ono što je najžalostnije na njenoj sahrani se pojavila samo Nada Topčagić a ono što Marinko nije hteo nikada se zasna je to da je on bio u braku sa slavicom, suprugom sa kojom je dobio dva sina i na kraju je ispalo da je švaler prve klase, a ona je bila previše zaljubljena u njega.

“Marinko je na nastupu u kafani „Jugoslavija“ u Roterdamu upoznao Božen, i tu je odmah zaiskrilo. Njeni roditelji su bili vlasnici kafane, veoma bogati. Pevač je svima pričao da ništa ne oseća prema njoj, a ona je njega istinski volela. Bili su oko dve godine u vezi, Marinko joj je obećavao brak”, izjavio je tada izvor blizak Marinku Rokviću.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here