U nastavku ovog današnjeg članka pišemo o jednoj od najlepših srpskih glumica Gala Videnović Aleksić koja se proslavila sa ulogom Vesne iz popularnog filma Jagode u grlu, zatim Ester u filmu Bal na vodi, a mnogi je i pamte kao Natašu u jednoj od najgledanijih serija Žikina dinastija.

Međutim, ono što je javnosti jako malo poznato jesu detalji iz njenog privatnog žitova a ona je pre nekoliko godina otkrila tajnu sa snimanja koju gotovo niko nije znao. Također, njoj je u ovom filmskom ostvarenju partner bio Milan Štrljić a jednom prilikom Gala je istakla da su joj intimne scene teško pale. “Kada je trebalo da snimim ljubavne scene sa Milanom Štrljićem, koji je igrao Rileta, reditelj i ja smo se posvađali i nismo pričali deset dana.

Nisam imala problem sa bilo kakvim zadatkom, ali sam, s obzirom na činjenicu da je Ester veoma mlada i da je u pitanju prvo seksualno iskustvo, smatrala da ne može da deluje kao da je iskusna ” ispričala je ona jednom priliko, a istom tom prilikom je dodala da do današnjeg dana nije pogledala film u celosti, budući da ga kako je istakla doživljavala na jedan jako emotivan način.

Također, početkom 90 ih godina se ona odseila u ameriku te se na srpskoj janvoj sceni pojavljuje mnogo ređe. Gala koja ime nosi po velikoj ljubavi Salvadora Daliija, udata je za reditelja Vladimira Aleksića sa kojim ima sinove demijana i Pavla. Živi na relaciji Malibu – Beograd. Glumica se pre nekoliko godina pojavila u sitkomu Andrija i Anđelka gde se odlično snašla u ulozi profesorke engleskog. Osim gliume gledaoci su mogli da zapaze i da se čuvena glumica nije mnogo promenila i da i dalje pleni svojim izgledom i lepotom.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here