U poslendjih nekolik godina društvene mreže su postale jako popularne i mesto su na kojem korisnici postavljaju razne i zanimljive sadržaje, a slike i video snimci koje imamo priliku da vidimo na njima nas zaista mogu da nasmeju do suza. Prema tome, u nastavku vam donosimo jednu priču koja nam dolaze iz glanvog grada, a koja je javnosti privukla ogromnu pažnju.

U pitanju je jedna devojka koja je tek položila vožnju, i koja je stavila poruku u svoj auto kao uppozorenje ostalim vozačima, a kako je itekkao zanimljiva. Do sada smo nekoliko puta pisali, i oopšte je poznat da je gužva u saobraćju jedna od najstresnijih svakodnevnih situacija sa kojima se susreću vozači u Beogradu. Ovo se nekkao posebno odnosi na novopečene vozače, pa je jedna devojka odlučila da stvar uzme u svoje ruke, pa je tako napisala poruku i okačila je u svom auto.

Ona je to uradila kako bi upozirla sve vozače koji se nalaze iza nje a ova je slika napravila pravi haos na društvenim mrežama, te ja vrlo kratko vreme postala veliki hit, a devojka je napisala sledećeŽ. “Tek sam sela u auto, ne trubi, uspaničiću se, ugasiće se i onda nismo ništa uradili”, napisala je ona, onda su komentari samo počeli da se nižu, a neki od njih glasili su: “Nije joj bilo dosta P, nego je sve podigla na viši nivo”, “Bravo, šaljem ti podršku”, “Ti si kraljica, nasmejala si me”, “Realno, kako da se neko iznervira kad ovo pročita dok stoji u koloni?”, “Njoj je dosta P, ali ovima iza nje nije. Pisano je za njih”, “Bravo bre”, “Želela sam da uradim isto, ali me je bilo blam”.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here