Kao što ste i sami zaključili, tema o kojoj ćemo danas pisati je da je javnost u Srbiji i regionu ovih dana u šoku, radi se o otkriću porodičnog nasilja u naselju Mirjevo u Beogradu. Svi su ostali bez riječi bez riječi na ovo što se desilo. Prema medijskim napisima, 37-godišnji otac Uroš P. svoju je kćer više godina držao zatočenu u kadi.

 

 

Dvije policajke upale su joj u stan, spasile joj život u posljednji trenutak, a onda su u kupaonici zatekle stravičan prizor, djevojčicu koja je ležala na podu i jedva davala znakove života, a onda se pojavio bizaran i stravičan detalj. Pronađen je u kupaonici, a pričalo se da je na kadu zalijepio njihovu zajedničku fotografiju. Kad se to dogodilo, odnosno kad je policajka djevojčicu odnijela umotanu u ružičastu jaknu od susjeda, svjedoci su mislili da je beba jer je bila mala i neuhranjena.

 

 

Osim toga, mediji doznaju da djevojčica ne može ni hodati ni govoriti, a njezin otac je od petka na slobodi.Može se reći da je ovo doista bizaran i stravičan slučaj, a ujedno je i jedan od najtežih oblika nasilje u obitelji. Nasilje. Tako je i kada ga je partnerica prijavila da ju je tukao, a onda je i ona saznala za sve u vezi s djevojkom. Ostatak teksta pročitajte ovdje.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here