Kada je u pitanu nadrilekarstvo i nadriapotekarstvo je u Srbiji krivično delo, ali uprsko tome ovoj đavoljoj raboti niakko da se stane na put. Oni koji prodaju “čudotvorne” preparate su se izveštavali tako da svojim firmama daju ozbiljna imena, pa tako Centar za prirodnu mediicnu iz Kruševca prodaje, verovali ili ne zmijski protivotrvo ali i kapi koje navode na skidanje dioptrije.

Tako da kada pozovete broj koji je istaknut na njihovom sajtu ,ljubazni muškarac bez ustezanja počinje priču o čudotvonrim preparatima. “„Protivotrov” deluje ne samo u slučaju ujeda zmija već i ugriza pauka, stršljena i drugih gamadi, jer „iz organizma izvlači otrov”. Preparat u sebi sadrži bokvicu, koja ima antiupalno dejstvo na ujed koji pravi upalu u našem krvotoku, a koja može dovesti i do smrtnog ishoda.

Bokvica smanjuje upalu i koliko je god moguće dezintegriše taj otrov. Čim vas zmija ujede, odmah treba da uzmete tinkturu. Ne mogu da govorim o ishodu nesrećnika kog ujede zmija, ali onaj ko misli da treba da ode u ambulantu da primi serum, neka to i učini. Onaj ko smatra da je dovoljno samo popiti tinkturu, ne mora ni da ide kod lekara. Ove tinkture definitivno mogu da budu prva pomoć. Košta simboličnih 490 dinara” rekao je prodavac koji je ujedno i reklamirao ovaj proizvod.

Također, slično je rekao i za kapi koje navodno skidaju dioptrioju. Te kapi deluju višestruko, detoksikuju oko, smanjuju dioptriju, poboljšavaju vid, očni nerv i sam fokus, što je danas glavni problem savremenog čoveka. Biljka vidac od koje je preparat napravlje deluje na sam očni nerv pa se time poboljšava vid. Ostatak čitajte ovde. 

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here