U današnjem članku vam donosimo jednu jako znaimljivu temu. Jeste li kada pitali kako bi izgledalo kada bi vas progutala ajkula? Ukoliko vas baš zanima sada možete i sami da se uverite, nakon što je sasvim slučajno telefonom snimljena utroba tigraste ajkule, koja je progutala telefon jednog od turiste na Maldivima ali je video kamera ostala uključena.

Zimi Da Kid je zaštitnik prirode i filmski stvaralac je ovog meseca bio na Maldivima na snimanju dokumentarnog filma kada je privukao pažnju radoznale tigraste ajkule, i njoj se kako možemo da shvatimo jako dopao ukus njegove kamere od 360 stepeni. Međutim, uprkos tome što ju je grabežljivac žvakao, kamera je preživela, pružajući očaravajući uvid u usta ajkule, uključujući njene škrge i zube. Ovaj snimak je snimljen u Fuvahmulahu, južno od Maldiva gde je populacija tigrastih ajkula velika. “Uključio sam kameru i stavio telefon na pesak kako bih snimao. Ajkula je bila radoznala, videla je ovu blještavu stvar i bila u fazonu: “Hajde da probam”, rekao je Zimi za Independent.

Također, ovaj momak od 29 godina je rekao da želi da promeni negativnu percepciju koju ljudi često imaju o ajkulama. Kada ajkula ujede čoveka, to nije zato što želi da ga pojede, već zato što vide nekoga i radoznale su pa samo grizu. Nakon što je podeljen na Instagramu snimak, on je prikupio hiljade lajkova, a gledaoci su ostali zadivljeni neverovatnim i doduše zastrašujućim prizorom. Snimak možete da pogledate u nastavku ovog teksta. Koje je vaše mišljenje o svemu ovome? Pišite nam u komentar vaša mišljenja ispod ovog teksta.

Oglasi - Advertisement